Lämpölaitostoimitussopimus Urjalaan

14.3.2017

Nakkila Boilers Oy ja Airanteen Energia Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen 1,5MW:n lämpölaitoksen laitetoimituksesta Urjalaan.
Uuden laitoksen kokonaisteho on 1,5 MW ja siitä tuotetaan lämpöä kaukolämpöverkkoon Urjalassa. Pääpolttoaineena käytetään 20-50%  kosteudeltaan olevaa kokopuuhaketta. Lisäksi laitoksessa voidaan käyttää polttoaineena palaturvetta , metsätähdehaketta ja kuorta.
Uusi laitos rakennetaan nykyisen laitoksen yhteyteen. Nakkila Boilers Oy:n toimitukseen kuuluvat täydelliset kattilalaitteet varusteineen sekä polttoainevaraston laitteet. Tilaajan toimitukseen kuuluvat sähköistys ja automaatio sekä rakennukset. Lämmöntoimitus laitoksella alkaa marraskuussa 2017. 


 

 


 

 

Lämpölaitostoimitus Keuruun Lämpövoima Oy:lle

12.1.2017

Nakkila Boilers Oy ja Keuruun Lämpövoima Oy  ovat allekirjoittaneet sopimuksen 8.0 MW:n  (+savukaasulauhdutin 2,2 MW) biopolttoaineilla toimivan lämpölaitoksen toimituksesta Keuruulle.
Toimitus käsittää kaikki  lämpölaitoksen laitteistot olemassa olevaan lämpölaitosrakennukseen sekä uuteen Tilaajan toimittamaan polttoainevarastorakennukseen.
Tilaajan omaan hankintaan kuuluvat  automaatio ja sähköistys sekä rakennustyöt.
Laitos  toimittaa lämpöä Keuruun kaukolämpöverkkoon ja varmistaa lämmön tuotannon mahdollisessa vikatilanteessa päälämpölaitoksella.
Pääpolttoaineina ovat hakkeet ja kuori ja palaturve.
Lämmöntoimitus laitoksella alkaa vuoden 2017 lopulla.

 

Nakkila Boilers Oy:n omistaja vaihtuu

31.5.2016

Enerstena Group ostaa Nakkila Boilers Oy:n. 

Yrityskauppa on loistava mahdollisuus molemmille osapuolille. Nakkila Boilers pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen entistä laadukkaampien ja tehokkaampien bioenergiaratkaisujen lisäksi laajemman tuotevalikoiman Enerstenan tarjoamien korkean laatutason laitteiden ja laajan teknologisen osaamisen avulla. Samalla yrityskauppa tukee Enerstenan kasvutavoitteita ja mahdollistaa Nakkila Boilersin kokonaistoimituksiin sekä polttotekniikkaan liittyvän asiantuntemuksen hyödyntämisen vaativilla Pohjoismaiden markkinoilla.

                 – Jussi Kivioja, Toimitusjohtaja, Nakkila Boilers Oy 

 Vuonna 2002 perustettu Enerstena Group on yksi Baltian alueen suurimmista bioenergia-alan toimijoista. Enerstenalla on laaja tuotevalikoima erilaisia ratkaisuja tehokkaaseen bioenergiatuotantoon. Enerstenan laadukkaiden tuotteiden takana ovat huippuluokan oma suunnittelu sekä tuotteiden oma valmistus. Enerstena suunnittelee ja valmistaa biokattiloita varustettuna tapauskohtaisesti parhaalla polttotekniikalla biomassaa käyttäviin polttolaitoksiin sekä myös kaasua ja nestemäisiä polttoaineita käyttäviin laitoksiin.

Enerstena Group työllistää yli 340 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 28M€. Yritys kasvaa ja laajentaa markkina-aluettaan jatkuvasti. Tällä hetkellä Enerstenalla on projekteja mm. Liettuassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Venäjällä, Latviassa, Puolassa, Ranskassa ja Tanskassa. http://www.enerstena.lt/en

 

Lisätietoa:
Jussi Kivioja
Toimitusjohtaja
+358500527173
jussi.kivioja@nakkilagroup.fi